Iveta & sladká Francie : nejlepší francouzské dezerty, které zvládnete i vy /
O dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. V této zemi kvalitních cukrá...
Hlavní autor: | Fabešová, Iveta, 1984- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
CookBook,
2010
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
O dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá... |
---|---|
Fyzický popis: |
158 s. : barev. il. |
ISBN: |
9788090394490 : |