Domácí uzeniny : snadné recepty na masné lahůdky /
V úvodu knihy se dozvíte vše o potřebných surovinách a postupech, pak už následují kapitoly, které vás podrobně seznámí s recepty na jednotlivé speciality - různé druhy šunky, kořeněné šunky, klobásy, salámy, vuřty, různé druhy játrovek, paštik a terin. V závěru knihy jsou rady a recepty na vhodné d...
Hlavní autor: | Bellersen Quirini, Cosima, 1960- |
---|---|
Další autoři: | Koubková, Jitka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2013
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01384nam a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 81279 | ||
005 | 20171114203936.0 | ||
008 | 130909s2013 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-247-4665-4 : |c 269.00 Kč | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
100 | 1 | |a Bellersen Quirini, Cosima, |d 1960- |7 mzk2013779601 |4 aut |9 822197 | |
245 | 1 | 0 | |a Domácí uzeniny : |b snadné recepty na masné lahůdky / |c Cosima Bellersen Quirini ; [překlad Jitka Koubková] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada Publishing, |c 2013 | ||
300 | |a 143 s. : |b il. | ||
500 | |a Obsahuje barevné fotografie. | ||
520 | |a V úvodu knihy se dozvíte vše o potřebných surovinách a postupech, pak už následují kapitoly, které vás podrobně seznámí s recepty na jednotlivé speciality - různé druhy šunky, kořeněné šunky, klobásy, salámy, vuřty, různé druhy játrovek, paštik a terin. V závěru knihy jsou rady a recepty na vhodné dopňky při servírování uzenin - domácí kečup, majonézu a chutná domácí čatní. | ||
653 | 0 | |a kuchařky |a recepty |a uzeniny |a domácí |a výroba | |
700 | 1 | |a Koubková, Jitka |7 mzk2007423989 |4 trl |9 472232 | |
910 | |a SOG001 | ||
999 | |c 81279 |d 81279 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700341612 |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 203011 |a 199.06 |b 0 |c 341612 |e 0 |f ROV |g VF 641.5/.8 |h 269.00 |i Pemic |j 127 |l VF |r 2017-06-13 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN |