Průvodce zdravou kuchyní /

Většina lidí ví o přednostech některých potravin, jako jsou například citrusy či zelenina, ale kolik jich tuší, že hlávkový salát je ideální noční stravou pro osoby trpící nespavostí, že ananas velmi dobře pomáhá proti modřinám, nebo že i malé množství para ořechů vás ochrání proti srdečním onemocně...

Celý popis

Hlavní autor: Van Straten, Michael
Další autoři: Štecherová, Daniela
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2007
Vydání: 1. české vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Většina lidí ví o přednostech některých potravin, jako jsou například citrusy či zelenina, ale kolik jich tuší, že hlávkový salát je ideální noční stravou pro osoby trpící nespavostí, že ananas velmi dobře pomáhá proti modřinám, nebo že i malé množství para ořechů vás ochrání proti srdečním onemocněním a rakovině? Většina běžných potravin působí na naše tělo příznivě v tom smyslu, že zlepšují náladu, chrání proti rakovině, zbavují nás stresu, dodávají potřebnou energii nebo pročišťují naše vnitřní orgány. Lékař přírodní medicíny Michael van Straten vám ve své knize poradí, jak nejlépe využít léčivou moc jídla bez zbytečného utrácení, pouze tím, že vůči potravinám, které jíte každý den, zaujmete pozitivnější přístup.. Jednotlivé potraviny jsou logicky rozdělené do skupin.. Barevné značky udávají, na které tělesné orgány určité potraviny působí.. Rubrika To nejlepší z přírody je věnována potravinám, které jsou z lékařského hlediska nejprospěšnější.. Rubrika První pomoc ze spíže vám poradí, jak využít potraviny při léčení nejrůznějších akutních příznaků a dalších potíží.
Fyzický popis: 224 s. : il.
Bibliografie: Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-7352-622-1