Škola světové kuchyně : příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem /

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotog...

Celý popis

Další autoři: Montorio Doležalová, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup - v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny.
Popis jednotky: Obsahuje barevné fotografie.
Fyzický popis: 255 s. : il.
Bibliografie: Obsahuje rejstřík.
ISBN: 978-80-204-3091-5 :