Grilování /

Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené...

Celý popis

Hlavní autor: Jan Braai, 1980-
Další autoři: Dušková, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2013
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené v receptech jsou běžně k dostání.
Fyzický popis: 200 s. : il.
Bibliografie: Obsahuje rejstřík.
ISBN: 978-80-7322-158-4