Grilování /
Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené...
Hlavní autor: | Jan Braai, 1980- |
---|---|
Další autoři: | Dušková, Jana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2013
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené v receptech jsou běžně k dostání. |
---|---|
Fyzický popis: |
200 s. : il. |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík. |
ISBN: |
978-80-7322-158-4 |