Grilování /
Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené...
Hlavní autor: | Jan Braai, 1980- |
---|---|
Další autoři: | Dušková, Jana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2013
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01247nam a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 96107 | ||
005 | 20190604025436.0 | ||
008 | 130515s2013 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-7322-158-4 |c Kč 350.00 | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
100 | 0 | |a Jan Braai, |d 1980- |7 xx0169864 |4 aut |9 803542 | |
245 | 1 | 0 | |a Grilování / |c Jan Braai ; [překlad Jana Dušková] |
260 | |a České Budějovice : |b Dona, |c 2013 | ||
300 | |a 200 s. : |b il. | ||
504 | |a Obsahuje rejstřík. | ||
520 | |a Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené v receptech jsou běžně k dostání. | ||
653 | 0 | |a grilování |a jídla |a grilovaná |a masa |a omáčky |a zelenina |a saláty |a dezerty | |
700 | 1 | |a Dušková, Jana |7 jn20001103183 |4 trl |9 139211 | |
910 | |a SOG001 | ||
999 | |c 96107 |d 96107 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700340225 |4 0 |6 VF_641_500000000000000 |7 0 |9 202572 |a 227.50 |b 0 |c 340225 |e 0 |f ROV |g VF 641.5 |h 350.00 |i Krameriova K.D. |j 96 |l VF |r 2017-06-13 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN |