Grilování /

Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené...

Celý popis

Hlavní autor: Jan Braai, 1980-
Další autoři: Dušková, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2013
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01247nam a2200241 4500
001 96107
005 20190604025436.0
008 130515s2013 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-7322-158-4  |c Kč 350.00 
040 |a SOG001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
100 0 |a Jan Braai,  |d 1980-  |7 xx0169864  |4 aut  |9 803542 
245 1 0 |a Grilování /  |c Jan Braai ; [překlad Jana Dušková] 
260 |a České Budějovice :  |b Dona,  |c 2013 
300 |a 200 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje rejstřík. 
520 |a Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené v receptech jsou běžně k dostání. 
653 0 |a grilování  |a jídla  |a grilovaná  |a masa  |a omáčky  |a zelenina  |a saláty  |a dezerty 
700 1 |a Dušková, Jana  |7 jn20001103183  |4 trl  |9 139211 
910 |a SOG001 
999 |c 96107  |d 96107 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 315700340225  |4 0  |6 VF_641_500000000000000  |7 0  |9 202572  |a 227.50  |b 0  |c 340225  |e 0  |f ROV  |g VF 641.5  |h 350.00  |i Krameriova K.D.  |j 96  |l VF  |r 2017-06-13  |t 5  |w 2017-06-13  |y KN